Udlejning af Vakuumsuger/ industristøvsuger

Vi udlejer vakuumsuger til 1500 kr. pr. dag

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  IsoPro 1 Vac vakuumsuger til professionelle

  Hos Sørensens Byg og Montage har du mulighed for at leje en vakuumsuger til professionelt brug. En vakuumsuger, også kaldet en industristøvsuger, kan du blandt andet bruge til fjernelse af gammel eller ødelagt isoleringsmateriale.

  Maskinen er designet og konstrueret til professionel brug. Derudover er den robust og samtidig den mest effektive vakuumsuger på markedet til industri og byggeri.

  Det kræver det bedste udstyr, hvis man skal have en god forretning ud af at lave hulmursisolering og andre typer isoleringsarbejde. Derfor er du med denne industristøvsuger sikret den højest mulige driftstid til sikring af det højeste udbytte.

  Derudover har den færrest mulige bevægelige dele, således af den er mere robust. Sidst men ikke mindst, er, IsoPro1 Vac, optimal til transportering og har en høj brugervenlighed.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Lej en vakuumsuger hos Sørensens Byg og Montage

  IsoPro1 Vac er den ideelle robuste vakuumsuger til den professionelle isolatør/entreprenør eller nedrivningsfirma.

  IsoPro1 Vac er designet til hurtig og sikker fjernelse af isoleringsgranulat, isolerings­­batts, lerindskud og leca fra lofter, etage­­adskillelser og hulmurer.

  Maskinen kan også bruges til oprydning efter brand og vandskade. Materiale beregnet til genbrug kan trans­porteres direkte ind i en isolerings maskine og affaldsmaterialer kan blæses direkte i sække eller i en container.

  Hvis du ønsker at leje en alsidig og robust vakuumsuger til professionel brug, så er denne maskine den rigtige til dig.

  IsoPro1 Vac

  1500 kr. Leje pr. dag*
  • Alle priser inkl. moms
  • *Eksklusive benzin & tilbehør

  Kontakt os for udlejning

  Ønsker du at leje en industristøvsuger hos Sørensens Byg og Montage? Kontakt os i dag og lad os aftale nærmere om leje af IsoPro1 Vac.

  Du kan kontakte os på telefon 29 70 87 00 eller ved at skrive til os på mail kontakt@sorensens-mt.dk. Du er også velkommen til at kontakte os via vores kontaktformular.

  Vi bestræber os på at svare alle mails og beskeder inden for 24 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt