Opsætning af ny væg

Drømmer du om at dele et af dine rum op med en skillevæg? Så står Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig med montering af din nye skillevæg.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Hvornår er en gipsvæg en god ide?

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi stor erfaring inden for branchen. Der er mange gode grunde til at få opsat en gipsvæg som din nye væg.
  Her er nogle fordelene ved at få opført en ny væg:

  Når du vil have en væg, som ikke skal være en tung eller bærende, så er en gipsvæg den helt rigtige løsning. Gipsvægge er både billigere og hurtigere at opsætte, da denne type væg, kan monteres direkte på det eksisterende gulv.

  Ønsker du at dele et værelse op, så kan vi hjælpe dig med at installere din nye væg. Denne type væg er hurtig at sætte op og nedtage igen, når du ikke længere ønsker den. Denne løsninger ødelægger hverken dine gulve eller lofter.

  En gipsvæg kan fungere som en ny væg i næsten hele din bolig. Dog bruges denne type sjældent som bærende væg.

  Skal du have opsat en ny væg? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage allerede i dag på telefon: 29 70 87 00 eller sende os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk. Vi venter tilbage til dig senest efter 48 timer og afgiver gerne et uforpligtende tilbud på opgaven.

  Få et uforpligtende tilbud indenfor 48 timer

  Ønsker du at høre mere om hvad vi kan gøre for dig, eller at modtage et uforpligtende tilbud, så er du velkommen til at ringe til os på telefonnummer 29 70 87 00, eller du kan skrive til os på kontakt@sorensens-mt.dk, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

  Renovering af indvendige vægge

  Er dine indvendige vægge ved at være slidte? Så kan det være en god idé at renovere disse. Hos Sørensens Byg og Montage har vi mere end 20 års erfaring, hvorfor vi kan sørge for at udføre en professionel renovering. I en renovering indgår der ofte nedrivning, efterisolering samt opsætning af nye vægge. Alt dette har vi stor ekspertise med, hvorfor vi er det helt rigtige firma til opgaven.

  Efter nedrivningen, går vi det gamle vægskelet igennem og derefter styrker vi det, inden vi påbegynder efterisoleringen. Når vi har efterisoleret din indervæg, påbegynder vi monteringen af den nye væg efter ønske.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Vi udfører alle former for nye vægge

  Vi hos Sørensens Byg og Montage har vi mere end 20 års erfaring med tømrerarbejde og har gennem årene opsat mange forskellige former for vægge og skillevægge. Denne erfaring gør, at vi kender til alle krav til vægløsninger, såsom brand-, lyd- og Isoleringskrav. Dette betyder, at vi kan levere en ny væg til dig, som opfylder dine og bygningsreglementets krav.

  Lyder det som noget for dig? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon: 29 70 87 00 eller smid os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk og få et gratis tilbud inden for 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt