4.4/5

4.4 via Trustpilot

Montering af nyt loft

Hos Sørensens Byg og Montage har vi 20 års erfaring inden for branchen. Vi står klar til at hjælpe dig med at renovere eller opsætte nyt loft

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Professionel tømrer til montering af nyt loft

  Har det været længe siden at dit loft har fået en opgradering? Så er Sørensens Byg og Montage klar til, at hjælpe dig med renovering, isolering og opsætning af dit helt nye loft. Vi kender nemlig til de mange fordele ved et nyrenoveret loft. Denne optimering kan øge boligens værdi samt skabe et pænere og mere moderne look, som kan holde i mange år frem.

  Hos Sørensens Byg og Montage anbefaler, at du får renoveret dit gamle loft og efterisoleret samtidig. På denne måde får du samtidig energioptimeret din bolig.

  Vi er eksperter i efterisolering og montering af nyt loft. Så hvis du ønsker et lækkert nyrenoveret loft, samt et energioptimeret hjem? Så er du velkommen til at kontakte os på telefon: 29 70 87 00 eller send os en mail på kontakt@sorensens-mt.dk og få et gratis tilbud inden for 48 timer.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Gipsloft

  Ved opsætning af nyt gipsloft, er det vigtigt at loftet bliver monteret ordenligt, så det ikke kommer til at hænge eller bue med årene. Under processen skal der tages hensyn til elektrikeren, da der oftest skal laves el-udtag i et nyt loft.

  Med et korrekt monteret og isoleret gipsloft, opnår man ofte et mere lydisoleret rum. Dette kan virke som en kompliceret proces for de fleste, heldigvis står Sørensens Byg og Montage klar med over 20 års erfaring inden for montage af nyt loft.

  Sænket loft

  Ofte når man vælger at få sænket sit loft, er det fordi man ønsker et mere lydisoleret hjem. Den mest typiske grund til, at man vælger at få sænket loftet, er hvis man bor i en lejlighed og er træt af, at kunne høre overboen gå rundt eller lignende. Her anbefales det at få sænket loftet, da man med dette mindsker støjen fra overboen.

  En montering af sænket loft, sker ofte på det nuværende loft. Her placerer man et nyt loft uden på det nuværende, med plads til den mest effektive lydisolering.

  Kontakt os

  Ønsker du et nyt loft? Så lad os stå for projektet. Du har mulighed for at kontakte os på telefon: 29 70 87 00 eller ved at sende os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk. Du kan også udfylde vores kontaktformular. Vi bestræber os på at vende tilbage til dig inden for 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt