4.4/5

4.4 via Trustpilot

Professionel Gulvlægning

Drømmer du om et nyt lækkert gulv i lejligheden eller huset? Så står Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig med en professionel gulvrenovering, som sikrer dig et lækkert nyt gulv

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Effektiv lægning af nyt gulv

  Står du og mangler en erfaren og dygtig gulvlægger i Midtjylland? Så er du velkommen til at kontakte os allerede i dag, så du kan høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig, med at få lagt en flot gulvbelægning i din bolig. Med Sørensen Byg og Montage kan vi lægge nyt gulv i både gamle og nye boliger.

  Vi har med over 20 års erfaring i branchen, den ekspertise der skal til, for at udføre en professionel og effektiv renovering og lægning af nyt gulv. Så tøv ikke med at kontakte os allerede i dag på telefon: 29 70 87 00 eller send os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk og få et gratis tilbud inden for 48 timer.

  Kontakt os i dag

  Ønsker du et erfarent firma til at stå for at lægge nyt gulv i din bolig? Så er du velkommen til at kontakte os, hos Sørensens Byg og Montage. Du kan ringe til os på telefon: 29 70 87 00 eller ved at sende os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Hvilket gulv ønsker du?

  Hos Sørensens Byg og Montage leverer vi alsidige gulvløsninger. Med mere end 20 års erfaring står vi til rådighed, til at guide dig til at tage den bedste beslutning for dine behov og din bolig. Vi tilbyder mange forskellige typer af gulv, som alle har forskellige fordele.
  Vi tilbyder blandt andet at lægge følgende gulvtyper:
  Vi tilbyder også flere guvltyper end ovenstående. Er du i tvivl om hvilket gulv, du ønsker? Så kontakt os og få professionel rådgivning.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på nyt gulv

  Prisen for vores gulvlægning varierer meget fra gulv til gulv. Vi har stort fokus på, at lytte til dine behøv og ønsker, inden vi kommer med vores gulvlægning tilbud. Vores pris på nyt gulv, bliver altid vurderet ud fra opgaven omfangs og hvilken type gulv der skal lægges.

  Kvalitets gulvlægning

  Vi kender til vigtigheden i at få lagt et nyt gulv ordentligt, med solid understøttelse. Dine gulve skal nemlig kunne holde til at blive betrådt hver dag, specielt også hvis man har små børn og kæledyr, hvor der ikke altid bliver taget hensyn til gulvet.

  Derfor har vi stor fokus på at udføre og levere nyt gulv i høj kvalitet. Så hvis du er nået til at ville investere i et nyt gulv, er vi klar til at hjælpe dig, både med rådgivning og udførsel. Hvis du er i tvivl, om hvilket gulv du skal vælge, er du velkommen til at sparre med os, så vi sammen kan finde det bedste gulv til dig. Vi er altid klar til hjælpe dig med dit nye gulv, og vi kommer gerne ud og besigtiger dit hjem, så vi sammen kan finde den bedste løsning. Giv os et kald allerede i dag eller udfyld vores kontaktformular, så vender vi tilbage hurtigt muligt.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt