4.4/5

4.4 via Trustpilot

Tømrerarbejde i hele Danmark

Vi har mere end 20 års erfaring inden for branchen, hvorfor vi udfører flere forskellige ydelser inden for tømrerarbejde

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Sørensens
  Byg og Montage

  Kvalitetsbevidst Tømrerarbejde

  Sørensens Byg og Montage udfører alt indenfor tømrerarbejde og har stor erfaring samt ekspertise og faglige viden, til at levere et resultat, som lever op til dine ønsker og behov. Uanset hvilken tømreropgave du har i tankerne, så tøv ikke med at kontakte os.
  Vi er blandt andet specialister i:

  Hos Sørensens Byg og Montage får du kvalitetsbevidst arbejde, da vi er et tømrerfirma med hænderne skruet rigtigt på. Vi har detaljen for øje i vores arbejde og kræser for kvaliteten og detaljen i alt hvad vi laver.

  Vi bygger for både privat og erhverv og tilbyder en bred vifte af ekspertise, som sikrer et ordentligt resultat. Uanset størrelsen på de opgaver vi får, sætter vi en ære i, at levere et resultat og løsning i høj kvalitet til vores kunder.

  Vi tilbyder bl.a. følgende tømrerarbejde

  Vægge

  Opsætning af ny væg m.m.

  Gulv

  Lægning af nyt gulv m.m.

  Loft

  Montering af nyt loft m.m.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Tømrerarbejde med kunden i fokus

  Ved hver eneste opgave vi er ude på, sørger vi altid for at være i god dialog med kunden, så vi på den måde kan opnå det bedste resultat.

  Med vores mange års erfaring og faglige viden, kan vi også rådgive dig i forhold til valg af materialer samt hvad der er bedst i din situation. Ingen opgaver er ens og derfor ønsker vi at have en god kommunikation med dig som kunde, så vi sikrer at få dækket dine behov og ønsker omkring opgaven. På den måde sikrer vi at opnå det bedste resultat.

  Den gode dialog fortsætter under vores arbejde hos dig. Vi vil gerne være 100% sikre på at det vi laver hos dig også optræder som ønsket. Som kunde hos os er du altid sikret klar og tydelig kommunikation gennem hele forløbet.

  Med denne kommunikation oplever vi, at vores kunder føler sig mere trygge samt at det er med til at skabe et godt overblik over opgaven, for dig som kunde.

  Attraktive priser på tømrerarbejde

  Prisen på vores tømrerarbejde er afhængig af projektets størrelse og valg af materialer. Prisen afhænger af hvilket projekt der skal arbejdes på, da dette er afgørende for hvilke materialer samt hvor stort omfanget af opgaven er.

  Derfor vil vi klart anbefale, at du enten indhenter et tilbud via vores kontaktformular eller at du ringer til os på telefon: 29 70 87 00. Når du kontakter os modtager du nærmere rådgivning og vejledning angående dine projekter og får prisen når vi har udregnet dit projekt i materialer, areal og størrelse.

  Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

  Har du brug for et professionelt tømrerfirma, der går op i sit arbejde og som sørger for at du får det ønskede resultat? Så tøv ikke med at kontakte os og lad os snakke om din opgave. Hvis du kontakter os via vores kontaktformular eller mail, så vender vi tilbage til dig inden for 48 timer.

  Nogle opgaver er dog mere omfattende end andre og det kan i disse tilfælde være nødvendigt, at komme ud og bese opgaven, før vi kan give dig et tilbud. Vi vil nemlig aldrig love mere end vi kan holde og derfor sørger vi altid for at lave et grundigt forarbejde.

  Kontakt Sørensens Byg og Montage i dag og få et uforpligtende tilbud.

  Indhent et tilbud her


   Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

   Følg med på facebook og instagram

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

   Vi servicerer hele Danmark

   Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

   Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

   Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.