Tømrer i Viborg

Mangler du en professionel tømrer i Viborg? Så står Sørensens Byg og Montage klar til at udføre professionelt tømrerarbejde til en attraktiv pris

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Erfaren tømrer i Viborg

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi 20 års erfaring i branchen. Dette gør, at vi med har stor ekspertise samt faglig viden, hvilket resulterer i holdbare kvalitetsløsninger og tilfredse kunder. Du er garanteret et professionelt resultat, hver gang du vælger os til udførelse af dit tømrerarbejde. Vores store erfaring, gør at vi kan løse selv de mest komplicerede tømreropgaver, store som små.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på din tømreropgave, så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage på telefon: 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på: kontakt@sorensens-mt.dk og få svar inden for 48 timer.

  Tømrer i Viborg med stor ekspertise

  I Sørensen Byg og Montage har vi professionelle fagfolk, med stor erfaring indenfor tømreropgaver og boligrenovering m.m. Hos os kan du, som kunde, med ro i maven vælge os, da vi udfører alle arbejdsopgaver med præcision og i høj kvalitet. Vigtigst af alt, så er vi først tilfredse med vores arbejde, når du er tilfreds.
  Vi er specialister indenfor følgende:

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi altid detaljen for øje og uanset størrelsen på din opgave, så sætter vi en ære i, at opgaven bliver udført til punkt og prikke.

  Derudover har vi igennem 20 år sørget for, at vi besidder de rette certificeringer og kurser, som sikrer os, at vi kan levere håndværk i høj kvalitet.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Hvad koster en tømrer i Viborg?

  Hvis du er søgende efter et tømrerfirma i Viborg, hvor prisen og kvaliteten går op i højere enhed, så er du landet det rigtige sted. Sørensens Byg og Montage kan hjælpe dig og give et uforpligtende samt konkurrencedygtigt tømrer tilbud.

  Prisen på arbejdet, som vi tilbyder, varierer fra opgave til opgave, da omfanget og valg af materialer spiller en væsentlig rolle i prisen.

  Vi sidder altid klar til at hjælpe dig, hvis du søger rådgivning eller konkrete priser. Fu er mere end velkommen til at udfylde vores kontaktformular, så vender vi tilbage med svar hurtigt muligt.

  Kontakt din lokale tømrer i Viborg

  Hos Sørensens Byg og Montage kan du forvente en god kundekontakt, samt kundeoplevelse, da vi lytter til dine behov og forventninger. Samtidig gør vi alt for, at du ender som en tilfreds kunde hos os.

  Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på din tømreropgave, så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag på telefon: 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på: kontakt@sorensens-mt.dk og få svar inden for 48 timer.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.