Tømrer i Silkeborg

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde i Silkeborg og omegn

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Erfaren tømrer i Silkeborg

  Hos Sørensens Byg og Montage ønsker vi at være dit forstukne håndværkerfirma til dine projekter. Vi tilbyder og har erfaring med alt inden for tømreropgaver og boligrenovering.

  Vi kommer med over 20 års erfaring, som har givet os kompetence og erfaring inden for tømrerfaget.
  20 år gør også, at vi har oplevet selv de mest kompliceret opgaver i branchen. Vi leverer altid dansk kvalitetsbyggeri med vores kunders ønsker i fokus.

  Vi har gennem vores mange års erfaring også sørget for at vi som tømrerfirma, har alle de nødvendige kurser og certificeringer. På den måde sikrer vi, at vi kender til de nyeste teknikker og kan udeføre vores arbejde ude hos dig.

  Tømrer i Aarhus med over 20 års erfaring

  Hos Sørensens Byg og Montage sætter vores tømrer en ære i deres arbejde. De bestræber sig på, at komme i mål ved at være effektive og professionelle.

  Gennem vores 20 års erfaring i branchen, har vi været ude til et utal af tømreopgaver og har været med til at bygge mange alsidige opgaver.

  Nogle af vores opgaver kan ses nederst på siden.

  Vi er blandt andet specialister i:

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Kontakt os for rådgivning

  Vores tømrer står klar til at opfylde dine ønsker og drømme. Med vores 20 års erfaring, har vi prøvet lidt af hvert og har derfor fået dannet os en masse erfaring.

  Denne erfaring gør at vi kan imødekomme og realisere vores kunders drømme og ønsker. For os er det vigtigt, at vi finder en løsning, som passer til dig og dit projekt.

  Det vigtigste for os er, at vi får skabt en god dialog med dig. Det gør vi gennem et grundigt forarbejde, som består af indledende samtaler med dig. Det har vi erfaret, er den tryggeste start på et samarbejde sammen med vores kunder, inden vi påbegynder vores arbejde.

  Er du i tvivl om hvor vidt du har behov for en tømrer til dit projekt, så vil vi klart anbefale, at du kontakter os og modtager kompetent rådgivning.

  Kontakt din tømrer i Silkeborg

  Så går du med tanker om et specifikt tømrer projekt i Silkeborg? Så kontakt os og hør hvad, der er muligt i din bolig. Vi realiserer drømme både indvendigt og udvendigt i boligen.

  Du kan forvente hos Sørensens Byg og Montage, at vi lytter til dine ønsker og at det er vores prioritet at efterleve dem. Da det er dig, som skal benytte det færdige resultat går vi meget op i at have dig og dine ønsker i fokus. Vi værner om vores kunder og vil derfor gøre vores bedste for at passe godt jer og jeres tømrer projekter.

  Har du spørgsmål til din udførte tømrer opgave, det kan for eksempel være omkring vedligeholdelse – så er du velkommen til at kontakte os.

  Du kan kontakte os på telefon: 29 70 87 00 eller skrive til os på vores mail: kontakt@sorensens-mt.dk og vi vender retur med svar inden for 48 timer.

  Få et uforpligtende tilbud på tømrerarbejde

  Mangler du en erfaren tømrer i Silkeborg? Så er vi det helt rigtige firma til opgaven. Med 20 års erfaring i branchen, kan vi levere dig kvalitetsløsninger til attraktive priser. Kontakt os i dag på telefon: 29 70 87 00 eller send os en mail på: kontakt@sorensens-mt.dk, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Husk at du også kan søge håndværkerfradrag for udvalgte håndværkerydelser til dine boligforbedring. Læs mere om det her og ansøg til dit byggeprojekt gennem os.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.