4.4/5

4.4 via Trustpilot

Tømrer i Tømrer i Ikast

Kvalitetsbevidst tømrer firma i Ikast og omegn

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Din lokale tømrer i Ikast og omegn

  Er du på udkig er et kvalitetsbevidst tømrerfirma med store kompetencer og mange års erfaring?
  Så er vi det ideelle valg til at udføre din tømreropgave.

  Hos Sørensens Byg og Montage sidder vi altid klar til at rådgive og vejlede dig.

  Hos Sørensens Byg og Montage er vores mission, at levere kvalitetshåndværk til attraktive priser. Samtidig er det vigtigt for os, at du som kunde er i fokus, så vi er sikre på, at dine behov og ønsker til opgaven bliver dækket. Derfor kan du trygt vælge os til at udføre din næste tømreropgave.

  Tømrer i Ikast med kunden i fokus

  Vores tømrere har altid et øje for detaljen og gør sig altid umage når de udfører arbejde for vores kunder. Derudover har vi i Sørensens Byg og Montage taget de nødvendige kurser og certificeringer, til at levere kvalitetshåndværk, uanset opgavens omfang.

  Med mere end 20 års erfaring har vi både løst simple og særdeles komplicerede tømreropgaver og har evnen og erfaringen, til at levere tømrerarbejde i høj kvalitet. Tøv derfor ikke med at kontakte os, vi sidder altid klar med professionel rådgivning til netop dit projekt.

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi b.la. specialister i:

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Vi er din lokale tømrer i Herning og omegn

  Hos Sørensens Byg og Montage, går vi altid den ekstra mil for tilfredse vores kunder. Vælger du os til at udføre din tømreropgave i Ikast og omegn, vil du blive mødt af vores pligtopfyldende medarbejdere.

  Vi er et håndværkerfirma med mere end 20 års erfaring indenfor branchen. Vi leverer tømrerarbejde i høj kvalitet. Ønsker du et uforpligtende tilbud på din opgave, er du velkommen til at kontakte os. Vi har også stor erfaring med boligrenoveringer

  Få et uforpligtende tilbud

  Ønsker du at høre mere om vores ydelser eller ønsker du et uforpligtende tilbud? Så kontakt os endelig.

  Vi servicerer hele Danmark. Kontakter du os via mail eller vores kontaktformular, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse inden for 24 timer. Ring til os på telefon: 29 70 87 00 eller skriv til vores e-mail: kontakt@sorensens-mt.dk.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.