4.4/5

4.4 via Trustpilot

Tømrer i Herning

Vi udfører alt indenfor tømrerarbejde i Herning og omegn

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Skal du bruge en erfaren og professionel tømrer i Herning?

  Hos Sørensens Byg og Montage tilbyder vi professionelt tømrerarbejde. Med mere end 20 års erfaring i branchen, kan vi tilbyde vores vores erfaring og faglige ekspertise til alle tømreropgaver, store som små. Vores erfaring gør også, at vi kan løse selv de mest komplicerede tømreropgaver.

  Vælger du Sørensens Byg og Montage som dit tømrer firma, er du garanteret et godt resultat, hver gang.

  Lokal tømrer i Herning og Omegn med stor ekspertise

  Sørensen Byg og Montage tilbyder professionelle medarbejdere, med stor erfaring indenfor tømreropgaver. Du kan som kunde trygt vælge os som dit tømrerfirma, da vi udfører alle arbejdsopgaver inden for tømrerarbejde med præcision og vi stiller os ikke tilfredse, før du er tilfreds.
  Vi er specialister i:
  Vi har altid sans for detaljen og uanset omfanget af din opgave, så sætter vi en ære i at opgaven bliver udført til punkt og prikke samt i høj kvalitet. Derudover har vi igennem 20 år sørget for, at vi besidder de rette certificeringer og kurser. Dermed kan vi levere kvalitetshåndværk til konkurrencedygtige priser.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Hvad koster en tømrer i Herning?

  Hos Sørensens Byg og Montage leverer vi konkurrencedygtige og attraktive priser på tømrerarbejde i høj kvalitet.

  Vi tilbyder lokalt tømrerarbejde til fordelagtige priser. Prisen på det arbejde vi udfører kan varierer meget, da omfanget af opgavens størrelse og valg af materialer spiller en stor rolle for prisen. Søger du rådgivning eller konkrete priser, så kan du udfylde kontaktformularen eller give os et kald – så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

  Kontakt din lokale tømrer i Herning

  Du kan hos Sørensens Byg og Montage forvente en god kundekontakt. Vi lytter til dine ønsker og forventninger, samt gør alt for, at du er tilfreds med resultatet.

  Ønsker du et uforpligtende tilbud på din tømreropgave, så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag og få svar inden for kun 48 timer.

  Du kan ringe til os på telefon: 29 70 87 00 eller skrive en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.