4.4/5

4.4 via Trustpilot

Tømrer i Bording

Din kyndige og kvalitetsbevidste tømrer i Aarhus og omegn

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Din lokale tømrer i Bording

  Vi er din lokale tømrer i Bording, som har over 20 års erfaring i branchen. Med vores erfaring besidder vi en kæmpe viden inden for faget og har løst både store og små opgaver af mange forskellige typer.

  Med 20 år i faget kan vi arbejde professionelt og kyndigt på alle typer af tømreropgaver. Vi sørger for at holde os opdateret på moderne metoder og nye teknologier samt materialer, som kan optimere vores arbejde. Dette gør vi, så vi er i stand til at lavere konkurrencedygtige og attraktive priser til vores kunder samt flotter resultater.

  Som lokal tømrer i Bording og omegn tilbyder vi en bredt vifte af tømrer ydelser. Du kan hos Sørensens Byg og Montage indhente tilbud på tømreropgaver og boligrenovering.

  Kompetent tømrer i Bording og omegn

  Vores tømrer sætter en store ære i deres arbejde og vi efterstræber alle at komme i mål, ved at være effektive og professionelle.
  Hos Sørensens Byg og Montage er vi blandet andet specialister i:

  Men det stopper ikke her. Med vores store ekspertise i faget, kommer der flere og flere specialer til. Vi bestræber at være de bedste og dette sker kun ved, at vi bygger videre på vores erfaring og faglige kyndighed. På den måde oplever vi, at vores kunder modtager det bedste og mest optimale resultat og håndværk.

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi kunden i fokus. Vi sætter stor pris på at have en god dialog og kommunikation med vores kunder. På denne måde ser vi, at vi kommer længst i vores samarbejde samt at vi får leveret flotte resultater i høj kvalitet.

  20 års erfaring gør også, at vi har oplevet selv de mest komplicerede opgaver i branchen. Vi leverer altid dansk kvalitetsbyggeri med vores kunders ønsker i fokus.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Kunden i fokus

  Vores kompetencer og viden, som er opbygget gennem vores mange års erfaring, er noget vi altid tage med ud til alle vores kunder. Når vi får os en snak med vores kunder omkring deres projekter, er det en kæmpe fordel, at vi har erfaring, som vi kan tage af og kan rådgive ud fra, foruden vores faglige viden.

  Vores primære mål hos Sørensens Byg og Montage er tilfredse kunder, som er glad for både processen og slutresultatet, som vi har udarbejdet. Det er jeres drømme og ønsker, der skal gøres til virkelighed i god kvaltiet og med lang holdbarhed på baggrund af vores ekspertise med det håndværksmæssige.

  Det er vigtigt for os, at vi sammen med dig, får skabt en god dialog. For med den gode dialog, kommer de gode samtaler og dermed det gode samarbejde. Vi ønsker at realisere dine drømme til virkelig ved hjælp af vores håndværk og vi ønsker, at du er med undervejs så du også har overblik over processen.

  Det erfarer vi, er en tryg start for vores kunder og trygheden forbliver under hele samarbejdet.

  Rådgivning fra en tømrer i Bording

  Vi rådgiver og vejleder med både indvendig og udvendig projekter. Du kan forventer at vi lytter til dine ønsker, og det er vores højeste prioritet at efterleve disse, da du er den som skal benytte dig af vores færdige arbejde.

  Vi værner om vores kunder og vil derfor gøre vores ypperste for at udarbejde det bedste resultat til dig.

  Står du med tvivl omkring et kommende projekt, eller går du med overvejelser til små som store opgaver. Så kontakt Sørensens byg og Montage.

  Kontakt din tømrer i Bording

  Ønsker du en erfaren tømrer i Bording og omegn? Så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag. Du kan ringe til os på telefon: 29 70 87 00 eller ved at sende en mail til os på: kontakt@sorensens-mt.dk. Du har også mulighed for at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt – senest inden for 48 timer.

  Husk, at du også kan søge håndværkerfradrag for nogle håndværkerydelser til dine boligforbedring.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.