4.4/5

4.4 via Trustpilot

Tømrer i Aarhus

Din kyndige og kvalitetsbevidste tømrer i Aarhus og omegn

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Kvalitetsbevidst tømrer i Aarhus

  Hos Sørensens Byg og Montage går vi hele vejen for tilfredse kunder og bestræber os på at levere kvalitetshåndværk til fordelagtige priser.

  Vi er dit lokale tømrerfirma i Aarhus og sidder inde med bredde kompetencer og mange års erfaring. Dermed kan vi altid vejlede og rådgive dig til det bedst mulige resultat.

  Med mere end 20 års erfaring, har vi håndteret både simple og kompliceret tømreropgaver, samt store og små projekter. Derudover har vi igennem vores tid i branchen søgt at forbedrer vores faglige kunnen, så vi er i stand til hele tiden, at levere gode løsninger, som lever op til nutidens krav. Dertil har vi sørget for at have de nødvendige certificeringer og kurser. Skal du have hjælp til en tømreropgave, så kan du trygt vælge os.

  Sidder du inde med spørgsmål eller ønsker du professionel rådgivning til projekt, er du velkommen til at kontakte os.

  Tømrer i Aarhus med over 20 års erfaring

  Med flere år i branchen, har vi opnået effektive arbejdsgange, som sikrer dig et godt resultat til en god pris. Derudover arbejder vi altid for at opnå et flot og holdbart resultat, uanset opgaven.
  I Sørensens Byg & Montage er vi b.la. specialister i:

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Derfor skal du vælge os

  Vælger du os til at udføre din næste opgave, vil du blive mødt af vores imødekommende og pligtopfyldende medarbejdere. Vores tømrere sætter en stor ære i godt håndværk og går altid den ekstra kilometer for vores kunder. Ønsker du hjælp til andet end tømrerarbejde, så tøv ikke med at kontakte os.

  Vi har stor erfaring indenfor boligrenoveringer.

  Få et tilbud fra dit tømrer firma i Aarhus

  Ønsker du et tømrer tilbud, så kontakt os gerne. Vi sidder altid klar til at hjælpe og bestræber os på at svare tilbage på henvendelser inden for 24 timer.

  Du kan kontakte os på telefon: 29 70 87 00 eller skrive til vores e-mail: kontakt@sorensens-mt.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.

  Se lidt af vores tømrearbejde

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.