Murerarbejde

Vores murerfirma løser murer opgaver for både private boligejere og virksomheder

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse.

  Din murer opgave er i trygge hænder hos os

  Drømmer du om nyt badeværelse, gulv eller skal du have repareret nogle klinker? Så er Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig. Vi sætter en stor ære i vores arbejde, og vi udfører mange opgaver indenfor murerfaget.

  Hvilke mureropgaver udfører Sørensens Byg og Montage?

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi fokus på, at vores kunder er glade og tilfredse. Derfor er vi altid professionelle, effektive og kvalitetsbevidste. Vi har været ude på mange forskellige mureropgaver, og vi udfører typisk følgende:

  Vi har gennem årene været på mange forskellige typer af opgaver og stødt ind i forskellige udfordringer. Vi har derfor god og bred erfaring indenfor murerfaget – Vi har derfor muligheden for at kunne rådgive og hjælpe vores kunder. Skal du have nyt badeværelse, renoveret det gamle eller andre typer af reparationsopgaver, så kan vi hjælpe dig. Du kan forvente at blive lyttet til og dine ønske er selvfølgelig første prioritet – Derfor kan du forvente, at du får et resultat, som du bliver glad for.

  Vi står til rådighed, hvis du har yderligere spørgsmål, eller har brug for hjælp med noget andet. Når vi er ude på en opgave, yder vi den bedste service, derfor giver vi dig alle de råd med på vejen, som vi mener, at du har brug for. Det kan være hvordan man vedligeholder gulvet, eller hvordan man bedst passer på klinkerne, eller hvad det end måtte være.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

   Se vores arbejde

   Kontakt dit professionelle murer- og tømrerfirma i dag

   Ønsker du at høre mere om vores ydelser, så er du velkommen til at ringe på telefonnummer 29 70 87 00, eller du kan skrive til os på kontakt@sorensens-mt.dk, så vender vi tilbage indenfor 48 timer med et uforpligtende tilbud.