Microcement

Certificeret ved Top Cement – Vi er klar til at udføre microcement opgaver

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Sørensens
  Byg og Montage

  Hvad er microcement?

  Trænger din bolig til at blive frisket op og kunne du tænke dig et mere råt, personligt og unikt look? Så kan Sørensens Byg og Montage hjælpe dig. Vi har nemlig specialiseret os i materialet microcement, som er gået hen og blevet meget populært i de danske boliger de sidste par år. Microcement kan bruges indendørs såvel som udendørs og på de fleste flader. Det er kun din fantasi, der sætter grænser, da der er mange muligheder med microcement for at få opfrisket din bolig.

  Bliv inspireret med microcement

  Der er mange muligheder med microcement. Det kan nemlig bruges i alle rum i din bolig. Fordelen ved microcement er at det kan fås i forskellige farver og udtryk. Dertil er det ekstremt stærkt og rengøringsvenligt – så du bestemmer helt selv, hvordan du vil have det.

  Hvorfor bruge microcement?
  Har du brug for en specialiseret fagmand til at friske dine overflader op? Tøv ikke med at kontakte os i dag.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Hvad er microcement?

  Det er en optimal løsning for dig, som ønsker et moderne og råt look i din bolig.
  Nogle af de mange fordele ved microcement er følgende:

  Hvis du går og overvejer at få lavet microcement i din bolig, så hører vi gerne fra dig. Hvad end det er i forhold til et attraktivt tilbud eller en uforpligtende snak.

  Det er vigtigt at huske på, at pris og kvalitet ofte går hånd i hånd. Derfor er løsningen ikke altid at vælge den billigste løsning. For at opnå det bedste resultat, skal man bruge en certificeret fagmand, der kender til materialet og som kan levere et holdbart resultat.

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi blevet certificeret i microcement, så du er garanteret et resultat af høj kvalitet!

  Priser på microcement

  Microcement er blevet et populært materialevalg til boligen. Det unikke udtryk cementen har, gør at rummet får et helt specielt udtryk og finish. Mange søger mod det moderne og unikke udtryk, der skabes, når man kan sætte sig eget præg på boligen.

  Hvad end du ønsker at få microcement på dit på gulv, bordplade, væg, badeværelse eller hvad man ellers kan finde på, så er mulighederne er store.

  Priserne på microcement afhænger af omfanget på selve opgaven. Områdets størrelse påvirker prisen – Desto større område, desto mindre kvm pris.

  Da prisen afhænger af projektet, er det ikke muligt at lave en prisliste direkte her på siden, som du kan gå efter. Dog er du mere end velkommen til at kontakte os. Baseret på dine ønsker, behov og opgavespecifikationer, kan vi give dig et kvalificeret bud på en pris.

  Du har mulighed for at kontakte os på: 29 70 87 00 eller via vores kontaktformular som du finder her. Vi vender tilbage på din henvendelse inden for 48 timer.

  Få microcement i hjemmet hos dit tømrerfirma

  Ønsker du at skabe et bestemt udtryk i din bolig? Så har du muligheden for at bruge microcement. Med dets mange muligheder for anvendelse, farver og cementens store fordele, kan du være sikker på, at det er en god langtidssigtet løsning. Så hvis du for eksempel ønsker at skabe et nordisk, minimalistisk og moderne udtryk i din bolig, så kan microcement være svaret.

  Microcement kan lægges ovenpå fliser, træ, beton – ja stort set alle overflader uden at gå på kompromis med styrken. Derudover er microcement et alsidigt materialer, som takket være topsealerne, som påføres cementen sørger for, at det er vandtæt. Dette sørger samtidig for gulvets hårdhed og gør det modstandsdygtigt.

  Frygt derfor ikke for vådrummet som for eksempel badeværelset. Da microcementen kan gøres vandtæt, når man påfører en topsealer, sikrer dette at det er et godt materialevalg til badeværelser mv.

  Kontakt os og få et uforpligtende tilbud

  Lyder det som noget for dig? Sørensens Byg og Montage står klar til at hjælpe dig. Ring, skriv en e-mail eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage indenfor bare 48 timer.

  Se vores arbejde med microcement

  Herunder kan du se et udsnit fra nogle af de projekter, som vi har været ude på. Lad dig blive inspireret af de mange muligheder.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt

  Vi servicerer hele Danmark

  Ring gerne til os og hør nærmere. Sørensen Byg & Montage tilbyder entrepriser, tømrer- og isoleringsarbejde i hele Danmark.

  Vi bestræber os på, at svare alle mails og beskeder inden for 48 timer.

  Ring til os på 29 70 87 00, vi eller skriv til os på kontakt@sorensens-mt.dk.