Isolering af skråvæg

Isolering af skråvægge et ofte et projekt, der kræver professionelle og autoriseret isolatører. Det kræver både masser af faglig viden og ekspertise at efterisolere skråvægge, både inde- og udefra. Heldigvis står Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig med over 20 års erfaring i branchen.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Sørensens
  Byg og Montage

  Få isolering af skråvæg udført af en autoriseret isolatør

  Vidste du, at næsten halvdelen af varmeoverførslen sker gennem dine skråvægge? Derfor anbefaler vi, hos Sørensens Byg og Montage, at du får isoleret dine skråvægge, hvis du ønsker effektivt at energioptimere din bolig.

  Denne isolerings investering, vil du tjene hjem efter få år, i og med, at din varmeregning vil blive mindre. Isolering af dine skråvægge hjælper med at holde varmen ude om sommeren, samt holde din bolig opvarmet om vinteren. Isolering af dine skråvægge vil også resultere i, at dit hus vil få en bedre energimærkning, hvilket øger boligens værdi.

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi eksperter i efterisoleringer af skråvægge. Vi har mange års erfaring i rådgivning og indblæsning af efterisoleringer i skråvægge. Så hvis du ønsker et mere energioptimeret hjem, så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få et gratis tilbud indenfor 48 timer.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Fordele ved isolering af skråvægge:
  Inden vi foretager isolering af skråvæg, undersøger vi den konkrete sag og i fællesskab finder vi den rigtige løsning.

  Din sikkerhed til efterisolering af skråvæg

  Hos Sørensens Byg og Montage er vores isolatører eksperter i efterisolering af skråvægge. De er oplært i, at den helt rigtige mængde isolering blandes med den korrekte mængde luft, når det blæses ind i skråvæggen. Vores isolatører har stor faglig viden og ekspertise, hvilket er din sikkerhed for, at der bliver isoleret på korrekt og professionel vis.

  Når vi isolerer benytter vi os af miljøvenlige og bæredygtige materialer, som er energieffektive og bidrager samt optimerer energioptimeringen af din bolig.

  Vi benytter os af papiruld, Isover og Knauf til vores isoleringsopgaver. Materialerne består af genanvendelige materialer og er en måde hvorpå man kan skabe klimavenlig energioptimering med isolering.

  Det frarådes at efterisolere en skråvæg, hvis man ikke er fagligt oplært, da det kræver professionel ekspertise at isolere i blinde og i lukkede konstruktioner. Især med skråvægge er mængden af det komprimeret materiale vigtig, da det er det, der giver den korrekte isoleringsværdi.

  Pris på efterisolering af skråvæg

  Prisen på isolering af skråvæg, varierer meget fra opgave til opgave. Prisen bliver vurderet ud fra opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Derfor taler vi med dig inden og i nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger dine skråvægge, selvfølgelig uforpligtende. Dette gør vi, så vi kan komme med en seriøs og konkurrencedygtig pris på din opgave, som opfylder dine behov.

  Hos Sørensens Byg & Montage står vi altid klar til at hjælpe dig. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skrive en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få svar indenfor 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt