Autoriseret Isover Isolatør

Opnå den mest optimale loftisolering hos Sørensens Byg & Montage, hvor vi er autoriseret isolatører fra Isover. Vi tilbyder professionelle løsninger til attraktive priser

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Energioptimering med loftisolering

  Hos Sørensens Byg & Montage har vi flere års erfaring i branchen. Det betyder, at vi kan tilbyde dig professionel rådgivning til energioptimering med loftisolering. Hvis du ønsker at energioptimere dit hus, er vores anbefaling, at du får isoleret dit hus professionelt fra loft til fundament.

  Loftisolering er oftest det bedste sted at starte, da loftisolering fungerer som en barriere for varmetab i de kolde måneder og varmeforøgelse i de varme måneder. Hermed gælder det samme for dine vægge og gulve, da de tilsammen, er med til at energioptimere dit hjem og gøre din varmeregning mindre. I de fleste hjem er loftisolering en af de mest omkostningseffektive isoleringsmetoder til at gøre dit hus mere energieffektivt.

  Med vores loftisolering, samt isolering af vægge og gulve, kan du spare op til 80% i opvarmning og køletab. Ønsker du et mere energioptimeret hjem, så kontakt Sørensens Byg & Montage allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller på mail: kontakt@sorensens-mt.dk. Få et uforpligtende tilbud inden for 48 timer. Vi er certificerede isolatører og leverer professionelle resultater med miljøvenlige produkter.

  Fordele med isolering af loft:
  Inden vi foretager isolering af loft undersøger vi den konkrete sag og i fællesskab finder vi den rigtige løsning til netop dig.

  Opgrader dit hus til et bedre energimærke

  Hvis du ønsker at øge værdien på din bolig, er en effektiv energirenovering, et godt sted at starte. Vi tilbyde professionel og autoriseret isolering af dit loft.

  Hvis man alene opgraderer husets energimærke fra G til F eller E, kan man hæve den gennemsnitlige kvadratmeterpris på boligen, med henholdsvis op til 3.000 kr. – 6.000 kr.

  Et godt råd når man skal energioptimere sin bolig, er at benytte sig af autoriseret isolatører. På denne måde, er du sikker på, at få et professionelt og værdiskabende resultat.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på isolering af loft

  Prisen på loftisolering er billigere end du tror, da det afhænger af opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. En investering i loftisolering betaler sig hurtigt hjem. Når vi fra Sørensens Byg og Montage har været ude at isolere dit loft, vil du kunne mærke tydelig forskel. Du vil opleve en mere jævn varmefordeling i din bolig. Især hvis du har brændeovn, vil strålevarmen være mere effektiv.

  Ønsker du en besparelse på din varmeregning? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg & Montage allerede i dag på på telefon 29 70 87 00 eller skrive til os på mail kontakt@sorensens-mt.dk.
  Hvis du har nogle uafklarede spørgsmål eller vil høre mere om vores ydelser er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi vender tilbage til dig inden for 48 timer.

  Loftisolering

  50 kr. pr. 100mm pr. m2
  • Alle priser inkl. moms

  Vindstopplader

  150 kr. lbm. (Løbende Meter)
  • Alle priser inkl. moms.

  Gangbro

  250-300 kr. lbm. (Løbende Meter)
  • Alle priser inkl. moms.

  Isoleringsattest ved endt arbejde til BBR for bedre energimærkning.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på loftisolering med glasuld.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt