Autoriseret isolering af skunk

Ønsker du at få isoleret din skunk? Så er vi, hos Sørensens Byg & Montage, de rette til opgaven, da vi er autoriseret isolatører. Vi står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og attraktive priser på dit isolationsprojekt

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Isolering af skunk

  Mange boligejere, som får efterisoleret deres hus, glemmer ofte de små skunkrum. Dermed opnår de ikke den fulde energioptimering ved deres efterisolering. Ved isolering af skunkrum, er der flere ting man skal være opmærksom på.

  Da skunkrummet ligger tæt op af tagkonstruktionen, er det vigtigt, at man kender til isoleringskravet for tagkonstruktionens type. Derudover skal man også sørge for, at skunken er godt ventileret.

  Isolering eller efterisolering af en skunk kan være en lidt avanceret opgave, som ofte kræver professionelle og autoriseret fagfolk. Hos Sørensens Byg & Montage har vi mange års brancheerfaring og vi er autoriseret isolatører med materialerne fra Isover. Derfor kan vi tilbyde dig professionel isolering af din skunk.

  Fordele ved isolering af skunk

  Når vi står for isolering af din skunk, opnår du den maksimale energioptimering. Samtidig er isoleringsmaterialerne, som vi anvender miljøvenlige.

  Hos Sørensens Byg & Montage er vi certificerede isolatører og med vores store erfaring har vi den rette ekspertise til at stå for dine isoleringsopgaver.

  Ønsker du at energioptimere dit hjem? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage på telefon 29 70 87 00 eller ved at skrive en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk. Vi tilbyder dig et uforpligtende tilbud og vender tilbage på din henvendelse inden for 48 timer.

  Opnå følgende fordele:

  I det fleste huse bliver skunkrummet brugt til opbevaring og i nogens tilfælde er det blot spildplads.

  Dog er det i de fleste tilfælde en rigtig god idé, at isolere skunkrummet.

  Ønsker du at opnå alle de ovenstående fordele? Så kontakt os allerede i dag og få svar inden for 48 timer.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på isolering af skunk

  Prisen på isolering af skunk kan varierer meget. Prisen afhænger blandt andet af skunkens størrelse og dermed opgavens omfang. I nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger opgaven før vi kan give dig et kvalificeret og attraktivt tilbud på opgaven.

  Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os. Vi glæde ros til at høre fra dig.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt