Autoriseret isolering af skunk

Ønsker du at få isoleret din skunk? Så er vi, hos Sørensens Byg & Montage, de rette til opgaven, da vi er autoriseret isolatører. Vi står klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning og attraktive priser på dit isolationsprojekt.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse.

  Isolering af skunk

  Mange boligejere, som får efterisoleret deres hus, glemmer ofte de små skunkrum. Dermed opnår de ikke den fulde energioptimering ved deres efterisolering. Ved isolering af skunkrum, er der flere ting man skal være opmærksom på. 

  Da skunkrummet ligger tæt op af tagkonstruktionen, er det vigtigt, at man kender til isoleringskravet for tagkonstruktionens type. Derudover skal man også sørge for, at skunken er godt ventileret.

  Isolering eller efterisolering af en skunk kan være en lidt avanceret opgave, som ofte kræver professionelle og autoriseret fagfolk. Hos Sørensens Byg & Montage har vi mange års brancheerfaring og vi er autoriseret isolatører med materialerne fra Isover. Derfor kan vi tilbyde dig professionel isolering af din skunk. 

  Når vi står for isolering af din skunk, opnår du den maksimale energioptimering. Samtidig er isoleringsmaterialerne, som vi anvender miljøvenlige.

  Hos Sørensens Byg & Montage er vi certificerede isolatører og med vores store erfaring har vi den rette ekspertise til at stå for dine isoleringsopgaver. 

  Ønsker du at energioptimere dit hjem? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage på telefon 29 70 87 00 eller ved at skrive en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk. Vi tilbyder dig et uforpligtende tilbud og vender tilbage på din henvendelse inden for 48 timer.

  Fordele ved isolering af skunk

  I det fleste huse bliver skunkrummet brugt til opbevaring og i nogens tilfælde er det blot spildplads. 

  Dog er det i de fleste tilfælde en rigtig god idé, at isolere skunkrummet.

  Ønsker du at opnå alle de ovenstående fordele? Så kontakt os allerede i dag og få svar inden for 48 timer.

  Isolering af skunk

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

   Pris på isolering af skunk

   Prisen på isolering af skunk kan varierer meget. Prisen afhænger blandt andet af skunkens størrelse og dermed opgavens omfang. I nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger opgaven før vi kan give dig et kvalificeret og attraktivt tilbud på opgaven.

   Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsmetoder eller lignende, så er du velkommen til at kontakte os. Vi glæde ros til at høre fra dig.

   Andre isoleringsopgaver vi udfører

   Loftisolering

   Isolering af loft

   Ved god loftisolering kan du spare op til 80% i opvarmning og køletab.
   Læs mere her

   Hulmursisolering

   Isolering af hulmur

   Med hulmursisolering kan du nedbringe både varmeforbrug og varmeudgifter på en nem og billig måde.
   Læs mere her

   Krybekælder

   Isolering af krybekælder

   Hvis din termostat er indstillet højt og dine gulve stadig er kolde, så kan krybekælderen være synderen.
   Læs mere her

   Etageadskillelse

   Isolering af etageadskillelse

   En isolering eller efterisolering af en etageadskillelse er en økonomisk god investering, og hjælper til et bedre indeklima.
   Læs mere her

   Fjernelse af isolering

   Fjernelse af isolering (Vakuumsuger)

   Efter mår angreb eller vandskade, kan det være nødvendigt at fjerne den ødelagte isolering, inden man efterisolerer sin bolig.
   Læs mere her