Autoriseret isolering af krybekælder

Hos Sørensens Byg og Montage leverer vi professionelle og autoriseret løsninger på isolering af krybekælder. Vi har certificerede isolatører, som sikrer dig det bedste resultat.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse.

  Isolering af krybekælder

  Hos Sørensens Byg og Montage ved vi, at hvis din termostat er indstillet højt og dine gulve stadig er kolde, så er det oftest din krybekælder, som er synderen. Dette kommer sig af, at mange ældre huse har en krybekælder, hvor isoleringen ikke lever op til nutidens isoleringskrav. Det betyder, at din årlige varmeregning bliver dyr, og dermed får din bolig en dårlig energimærkning.

  Vi anbefaler at investere i isolering eller efterisolering af din krybekælder. Denne investering er nemlig rigtig god, da den er med til at energioptimere din bolig, samt minimere din årlige varmeregning. 

  Ved isolering af din krybekælder har du som nævnt, mulighed for at energioptimere din bolig. Hos Sørensens Byg og Montage bruger vi Glasuld fra Isover til isolering. Glasuld er et miljøvenligt isoleringsmateriale, da det fremstilles af genbrugsmaterialer og er samtidig energivenligt. Isover glasuld består af 100% ren glas, med op til 85% genbrugsglas. Dette gør dette materiale miljøvenligt at anvende i konstruktioner. Isover isolering er fremstillet på en bæredygtig måde, ved brug af genbrugsflasker og gamle ruder.

  isolering af krybekælder

  Er det ved at være på tide, at du slipper for træk og fodkulde i din bolig? Så er Sørensens Byg og Montage, med mange års erfaring og certifikat i udblæsning af isoleringsmaterialer noget for dig. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dkg så vender vi tilbage til dig indenfor 48 timer.

  Hvorfor isolere sin krybekælder?

  Der er rigtig mange fordele ved isolering eller efterisolering af krybekælder. Den mest fordelagtige er, at du allerede efter første dag, sparer en betydelig sum penge på dine varmeudgifter. 

  Hermed forbedrer du samtidig dit indeklima, ved at eliminere fodkulde og træk i din bolig, som kan være årsag til, at du opgraderer din boligs energimærke. Ved at opgradere energimærket for din bolig, er det også med til at din boligværdi stiger.  

  Fordele ved isolering af krybekælder

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

   Pris på isolering af krybekælder

   Vores pris på isolering af krybekælder, kan variere meget fra krybekælder til krybekælder, da prisen bliver vurderet ud fra opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Det er derfor, at vi, inden vi giver dig et tilbud på isolering af krybekælder, sikrer os, at vi er 100% enige om opgavens omfang. 

   I nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger din krybekælder, selvfølgelig uforpligtende. Dette gør vi, så vi kan komme med en præcis og konkurrencedygtig pris på din opgave, som opfylder dine behov. 

   Hos Sørensens Byg og Montage står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakte os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få svar indenfor 48 timer.

   Andre isoleringsopgaver vi udfører

   Loftisolering

   Isolering af loft

   Ved god loftisolering kan du spare op til 80% i opvarmning og køletab.
   Læs mere her

   Hulmursisolering

   Isolering af hulmur

   Med hulmursisolering kan du nedbringe både varmeforbrug og varmeudgifter på en nem og billig måde.
   Læs mere her

   Fjernelse af isolering

   Fjernelse af isolering (Vakuumsuger)

   Efter mår angreb eller vandskade, kan det være nødvendigt at fjerne den ødelagte isolering, inden man efterisolerer sin bolig.
   Læs mere her

   Etageadskillelse

   Isolering af etageadskillelse

   En isolering eller efterisolering af en etageadskillelse er en økonomisk god investering, og hjælper til et bedre indeklima.
   Læs mere her

   Skunk

   Isolering af skunk

   Isolering af et skunkrum giver bedre indeklima, og du sparer mange penge på varmeregningen
   Læs mere her