Autoriseret isolering af krybekælder

Hos Sørensens Byg og Montage leverer vi professionelle og autoriseret løsninger på isolering af krybekælder. Vi har certificerede isolatører, som sikrer dig det bedste resultat

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Isolering af krybekælder

  Hos Sørensens Byg og Montage ved vi, at hvis din termostat er indstillet højt og dine gulve stadig er kolde, så er det oftest din krybekælder, som er synderen. Dette kommer sig af, at mange ældre huse har en krybekælder, hvor isoleringen ikke lever op til nutidens isoleringskrav. Det betyder, at din årlige varmeregning bliver dyr, og dermed får din bolig en dårlig energimærkning.

  Vi anbefaler at investere i isolering eller efterisolering af din krybekælder. Denne investering er nemlig rigtig god, da den er med til at energioptimere din bolig, samt minimere din årlige varmeregning.

  Ved isolering af din krybekælder har du som nævnt, mulighed for at energioptimere din bolig. Hos Sørensens Byg og Montage bruger vi Glasuld fra Isover til isolering. Glasuld er et miljøvenligt isoleringsmateriale, da det fremstilles af genbrugsmaterialer og er samtidig energivenligt. Isover glasuld består af 100% ren glas, med op til 85% genbrugsglas. Dette gør dette materiale miljøvenligt at anvende i konstruktioner. Isover isolering er fremstillet på en bæredygtig måde, ved brug af genbrugsflasker og gamle ruder.

  Er det ved at være på tide, at du slipper for træk og fodkulde i din bolig? Så er Sørensens Byg og Montage, med mange års erfaring og certifikat i udblæsning af isoleringsmaterialer noget for dig. Du er velkommen til at kontakte os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk, så vender vi tilbage til dig indenfor 48 timer.

  Fordele ved isolering af krybekælder:

  Hvorfor isolere sin krybekælder?

  Der er rigtig mange fordele ved isolering eller efterisolering af krybekælder. Den mest fordelagtige er, at du allerede efter første dag, sparer en betydelig sum penge på dine varmeudgifter.

  Hermed forbedrer du samtidig dit indeklima, ved at eliminere fodkulde og træk i din bolig, som kan være årsag til, at du opgraderer din boligs energimærke. Ved at opgradere energimærket for din bolig, er det også med til at din boligværdi stiger.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på isolering af krybekælder

  Vores pris på isolering af krybekælder, kan variere meget fra krybekælder til krybekælder, da prisen bliver vurderet ud fra opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Det er derfor, at vi, inden vi giver dig et tilbud på isolering af krybekælder, sikrer os, at vi er 100% enige om opgavens omfang.

  I nogle tilfælde kommer vi ud og besigtiger din krybekælder, selvfølgelig uforpligtende. Dette gør vi, så vi kan komme med en præcis og konkurrencedygtig pris på din opgave, som opfylder dine behov.

  Hos Sørensens Byg og Montage står vi altid klar til at hjælpe dig. Kontakte os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få svar indenfor 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt