Autoriseret isolering af etageadskillelse

Bor du i et ældre hus eller etagebygning fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til 1970’erne, og synes du at indeklimaet er dårligt? Så er isolering eller efterisolering af en etageadskillelse en økonomisk god investering og det hjælper samtidig på et bedre indeklima

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Isolering af etageadskillelse

  Hos Sørensens Byg og Montage ved vi, at mange ældre huse og etagebyggerier fra begyndelsen af 1900-tallet og frem til 1970’erne har en etageadskillelse, som ikke er isoleret. I dag ved nybyggeri, er det et lovkrav at isolere mellem etagerne, da det giver bygningen bedre energieffekt og indeklima. I og med, at der findes mange ældre bygninger, uden isolering mellem etagerne, er der et stort potentiale for energioptimering i mange ældre bygninger.

  Isolering eller efterisolering af en etageadskillelse er en god økonomisk investering og hjælper samtidig til et bedre indeklima i bygningen. En etageadskillelse er imellem to lejligheder eller imellem etagerne i et hus. Her er det klogt at isolere, da det er med til at holde en konstant temperatur i hver lejlighed eller etage.

  Ønsker du et mere energioptimeret hjem eller etagebygning, via isolering af etageadskillelse? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på vores e-mail kontakt@sorensens-mt.dk. Så vender vi tilbage til dig indenfor 48 timer.

  Fordele ved isolering af etageadskillelse

  Med efterisolering af etageadskillelsen, er formålet først og fremmest at sikre et bedre indeklima. Herefter har det også til formål, at varmeregningen bliver mindre, simpelthen fordi varmen ikke kan sive ned igennem etagerne og ud af bygningen. I stedet bliver varmen inde i rummet eller lejligheden, hvilket kan betyde flere tusinde kroner om året i besparelse.

  Hos Sørensen Byg og Montage går vi op i at kunne tilbyde vores kunder bæredygtige løsninger. Til vores isoleringsopgaver bruger vi Isover, som vores isoleringsmateriale. Disse to isoleringsmaterialer er bæredygtige og er fremstillet af genanvendelige materialer.

  Her har vi lavet en liste over fordele ved isolering af etageadskillelse:

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på isolering af etageadskillelse

  Prisen på isolering af etageadskillelse varierer meget fra opgave til opgave. Som udgangspunkt er vores vejledende pris på omkring 10.000 – 15.000 kr. for isolering af en etageadskillelse på 100 kvadratmeter. 

  Inden vi kommer med den samlede pris på isoleringsopgaven, har vi snakket med dig i forhold til ønsker og behov, derudover kommer vi i nogle tilfælde ud og besigtiger opgaven, selvfølgelig uforpligtende. Dette gør vi, så vi er helt sikre på, at vi er enige omkring opgavens omfang og derfra kan komme med en konkurrencedygtig pris på din opgave, som opfylder dine behov.

  Vi er altid klar til at hjælpe dig, så du er mere end velkommen til at ringe til os allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk, så svarer vi dig tilbage indenfor 48 timer.

  Autoriseret og certificeret isolatør

  Isover isolering

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi certificeret i isoleringsmaterialerne fra Isover.

  Isoleringsmaterialet fra Isover er miljøvenligt og bæredygtigt. Det har til formål, at efterisolere. Materialets unikke glasstruktur sørger for, at det ikke falder sammen. Derfor er Isover også en økonomisk korrekt løsning, da der ikke skal bruges lige så meget materiale her, som der skal ved andre materialer, som nemmere falder sammen.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt