Autoriseret hulmursisolering

Få professionel hulmursisolering udført af en autoriseret isolatør hos Sørensens Byg og Montage. Vi står klar til at sikre dit hus med en energioptimering og miljøvenlig hulmursisolering.

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Fordele ved hulmursisolering

  Der er mange fordele ved hulmursisolering. Hos Sørensens Byg og Montage gør vi en stor indsats for, at kunne tilbyde vores kunder klima- og miljøbevidste løsninger på deres isoleringsopgaver. Derfor bruger vi bæredygtige, grønne isoleringsmaterialer, som samtidig sikrer dig en energieffektiv optimering af din bolig.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på hulmursisolering

  Der er en række forhold, som gør sig gældende ift. prisen på opgaven. De faktorer som påvirker prisen er blandt andet, hvor mange m2 ydervæg der er, hvor mange centimeter hulrummet udgør, samt beliggenhed af opgaven.

  Dertil skal der tages stilling til, om der er gammel isolering, der skal fjernes før selve hulmursisoleringen kan påbegyndes.

  Kontakt os for et uforpligtende tilbud på loftisolering med glasuld.

  Hulmursisolering

  120-200 kr. pr. m2
  • Alle priser inkl. moms

  Indhent et tilbud på hulmursisolering her


   Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

   Professionel hulmursisolering

   Når et hus er bygget med en yder- og indemur, vil det betyde at konstruktionen er bygget med en hulmur. En hulmur ses oftest ved huse, som er blevet bygget i 80-90’erne. 

   Desværre blev hulmuren dengang ikke isoleret, eller kun isoleret til en ringe grad. Den ringe isolering, kom af, at der ikke var sat de nødvendige isolering krav samt at de isoleringsmaterialer man brugte, ikke isolerede så godt, som dem vi har i dag.

   Dette resulterer i et stort varmetab gennem ydermuren. Derfor anbefaledes det nu, at der bliver foretaget en hulmursisolering i huset.

   Heldigvis er hulmursisolering ikke særlig besværligt, hvis man bruger de rigtige metoder. Hulmursisolering tager oftest kun en enkelt dag og du kan se resultatet på din varmeregning med det samme. Derudover behøver du slet ikke at være til stede ved udførelsen.

   Samtidig er vi, hos Sørensens Byg og Montage, certificeret i brug af isoleringsmaterialer fra Isover. Produkterne er af høj kvalitet og er fremstillet miljøvenligt. I og med at vi er certificeret og autoriseret i anvendelsen af Isover isoleringsmaterialerne, er det din garanti for et professionelt og veludført arbejde.

   Hulmursisolering hos Sørensens Byg og Montage

   Hos Sørensens Byg og Montage tilbyder vi professionel og autoriseret hulmursisolering. Med hulmursisolering fra autoriseret og certificeret isolatører, som du finder hos os, kan du nedbringe både varmeforbrug og varmeudgifter, på en nem og effektiv måde. 

   Hulmursisolering forbedrer også dit energimærke, da vi laver kvalitetssikring, som kan vedlægges BBR. Din investering på hulmursisolering, vil være tjent hjem allerede indenfor 1-2 år. Hermed vil din bolig få et bedre energimærke, hvilket også vil resulterer i en øget værdi i boligen.

   I vores hulmursisolering bruger vi Isover InsulSafe (glasuldsisolering), som er fremstillet af genbrugsglas, der er kendt for at være det grønne produkt, indenfor isoleringsbranchen. Ydermere kan produktet benyttes i svanemærkede byggerier.

   Det betyder, at vi kan dokumentere de miljøvenlige aspekter fra start til slut, samt tilbyde dig en professionel løsning, da vi er certificeret inden for disse materialer.

   Mangler du en autoriseret og erfaren isolatør til din hulmursisolering? Så er du velkommen til at kontakte Sørensens Byg og Montage allerede i dag.

   Kontakt os på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk. Så vender vi tilbage til dig indenfor 48 timer.

   Kontakt os i dag

   Hos Sørensens Byg og Montage er vi stolte af, at gøre danske hjem varmere. Samtidig gør vi dem mere energivenlige med professionelle isoleringsløsninger.

   Ønsker du et mere energirigtigt hjem med et bedre energimærke? Så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag.

   Du kan kontakte os på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på mail kontakt@sorensens-mt.dk og få svar indenfor 48 timer.

   Følg med på facebook og instagram

   Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt