Fjernelse af isolering

Mangler du en professionel isolatør, til fjernelse af din gamle isolering, så du ordentligt kan begynde at energioptimere dit hjem? Så står Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Hjælp til fjernelse af isolering

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi i gennem årene, hjulpet privat boligejere, foreninger og virksomheder med udsugning af ødelagt isolering. Når vi fjerner isolering i din bolig, udsuger vi den gamle isolering med en vakuumsuger.

  Derefter sørger vi for, at det beskadigede område er helt tørt, inden vi lægger det nye isolering. Dette gør vi for at sikrer os, at den nye isolering opnår den mest optimale energieffekt. Vi udfører alle traditionelle isoleringsopgaver.

  Hvis du har været så uheldig at have været udenfor et mår angreb, vandskade, brand eller bare mangler hjælp til fjernelse af den gamle isolering? Så kontakt Sørensens Byg og Montage i dag.

  Du har mulighed for at kontakte os på telefon: på 29 70 87 00 eller skrive til os på mail: kontakt@sorensens-mt.dk. Vi afgiver gerne et uforpligtende tilbud eller svarer på spørgsmål, hvis du sidder inde med nogle.

  Udsugning af isolering med vakuumsuger

  Med brug af en vakuumsuger opnår man en miljøvenlig og effektiv arbejdsmetode til at udsuge, og dermed fjerne isoleringsmaterialet. Når der vakuumsuges – for eksempel mineraluld batts – så komprimeres materialet i forbindelse med opsugningen.

  Dette betyder, at der kan udsuges mange kvadratmeter i løbet af en arbejdsdag. Da denne arbejdsmetode er effektiv formindskes tidsforbruget i forhold til, hvis man havde skulle fjerne alt den gamle isolering på anden vis.

  Derfor skaber dette et grundlag for en attraktiv pris på fjernelse af isolering i din bolig. Derudover kan udsugning af isolering med vakuumsuger med fordel anvendes på trænge områder, som for eksempel krybekældre, lofter etc.

  Fordele ved udsugning af isolering med vakuumsuger

  Når man bruger en vakuumsuger til udsugning af isolering, opnår man en længere række af fordele. Først og fremmest opstår der minimale støvgener. Derudover er udsugningen en genial metode, til at tilgå svært tilgængelige steder.

  Samtidig skaber det et mere behageligt arbejdsmiljø og er tidsbesparende, sat i forhold til de ældre manuelle metoder, hvorved tiden det tager af fjerne isoleringen, ville tage længere tid. Ved en udsugning af isolering skaber dette en effektiv arbejdsproces, hvorved prisen samtidig bringes ned.

  Vi tilbyder samtidig at stå for den efterfølgende isolering af det pågældende område.

  Opnå følgende fordele:
  Inden vi foretager udsugning af isolering undersøger vi den konkrete sag og i fællesskab med dig, finder vi den løsning, som passer bedst til din unikke situation.

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Pris på udsugning af isolering

  Prisen på udsugning af isolering er meget varierende. Prisen afhænger af opgavens omfang og andre praktiske omstændigheder. Det er derfor vigtigt, at vi taler med dig inden og i nogle tilfælde kommer ud og besigtiger opgaven – selvfølgelig uforpligtende. Dette kan være nødvendigt, for at vi kan give dig en realistisk og kvalificeret pris på din opgave.

  Har du nogle spørgsmål til vores arbejdsmetoder, ydelser eller lignende, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi besvarer gerne uafklarede spørgsmål på telefon: 29 70 87 00. Du har også mulighed for at skrive til os på mail: kontakt@sorensens-mt.dk. Vi glæder os til at høre fra dig og vender tilbage til dig hurtigst muligt. Senest inden for 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt