Autoriseret Isover Isolatør

Sørensens Byg og Montage står klar til at stå for dit isoleringsprojekt. Med vores autorisation & erfaring, kan vi garantere dig professionel isolering.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse.

  Autoriseret hos Isover

  Isover isolering

  Isover InsulSafe er et isoleringsprodukt i løs uld, som er fremstillet af glas. Isover bruges til efterisolering og kan blæses ud i blandt andet lofter, etageadskillelser, lukkede vægkonstruktioner og hulmure. Produktet er specielt udviklet til indblæsning i lukkede regelkonstruktioner. Isover har en unik glasstruktur, som sikrer at ulden ikke falder sammen, men derimod bibeholder sin høje isoleringsværdi.

  Samtidig er Isover en miljøvenlig løsning, da produktion, komprimering samt logistik er miljømæssigt engageret og orienteret.

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi autoriseret specialister i Isover isolering. Som autoriseret Isover indblæser har vi et solidt kendskab til Isover og hvordan det skal udblæses, så vi opnår det bedste resultat.

  Isover indeholder ingen sundhedsskadelige stoffer og må derfor anvendes til miljømærkede huse.

   

  Minimér dit energiforbrug og kontakt din professionelle og autoriseret Isover isolatør i dag.

  Erfaren isoleringsindblæser i Midtjylland

  Når der bygges en konstruktion, er isoleringen oftest en tillidssag, da isoleringen bliver skjult i de fleste konstruktioner. Dermed er vi meget opmærksomme på at have dokumentation på, at vi har isoleret konstruktion. Dokumentation er enten med billeder eller videoer, hvor der vises, hvor der er blevet isoleret.  Det har resulteret i mange tilfredse kunder og velisoleret konstruktioner.  
   
  Ønsker du et 100% uforpligtende tilbud på din isoleringsopgave, så kontakt Sørensens Byg og Montage allerede i dag på telefon 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få svar indenfor 48 timer.
  Afspil video

  Autoriseret Knauf Isolatør

  Knauf isolering

  Hos Sørensens Byg og Montage er vi certificeret isolatører, hvilket sikrer dig et professionelt resultat hver gang. Med vores store erfaring inden for branchen har vi prøvet mange alsidige opgaver, hvorfor vi er i stand til at finde den bedste løsning til netop dig. 

  Hos Sørensens Byg og Montage har vores certificerede isolatører kunden i fokus. Vi går højt op i, at levere det bedste resultat til dig. Derfor tilbyder vi også dokumentation på montage af isoleringen i form af enten billeder eller video. Dette har resulteret i mange tilfredse kunder. Som certificeret isolatør sørger vi for velisolerede konstruktioner, så du får den mest optimale oplevelse.

  Vejen til et sundt og energirigtigt hus

  Helt konkret handler isolering om at holde  på varmen i huset. Samtidig energioptimerer du din bolig, hvilket både er godt for klimaet og er miljøvenligt. Da der oftest skal bruges store mængder af isolering, når der skal efterisoleres i huset, eller isoleres i en ny konstruktion, er dette heldigvis den nemmeste, hurtigste og billigste vej til et sundt og energirigtigt hus. Hermed er det også den bedste investering, som du kan lave, da du i årene efter isoleringen, kan se en tydelig nedskæring i din varmeregning. 

  Er du ved at være træt af den dyre varmeregning? Så er du velkommen til at tage kontakt til os på tlf. 29 70 87 00 eller skrive en mail til os på kontakt@sorensens-mt.dk og få et uforpligtende tilbud på isolering indenfor 48 timer.

  Afspil video

  Vi udfører følgende isoleringsopgaver

  Hos Sørensens Byg og Montage har vi med vores mange års erfaring, stor ekspertise indenfor nedenstående isoleringsopgaver.

  Etageadskillelse

  Isolering af etageadskillelse

  En isolering eller efterisolering af en etageadskillelse er en økonomisk god investering, og hjælper til et bedre indeklima.
  Læs mere her

  Krybekælder

  Isolering af krybekælder

  Hvis din termostat er indstillet højt og dine gulve stadig er kolde, så kan krybekælderen være synderen.
  Læs mere her

  Fjernelse af isolering (Vakuumsuger)

  Fjernelse af gammel isolering

  Efter mår angreb eller vandskade, kan det være nødvendigt at fjerne den ødelagte isolering, inden man efterisolerer sin bolig.
  Læs mere her

  Loftisolering

  Isolering af loft

  Ved god loftisolering kan du spare op til 80% i opvarmning og køletab.
  Læs mere her

  Hulmursisolering

  Isolering af hulmur

  Med hulmursisolering kan du nedbringe både varmeforbrug og varmeudgifter på en nem og billig måde.
  Læs mere her

  Skunk

  Isolering af skunk

  Isolering af et skunkrum giver bedre indeklima, og du sparer mange penge på varmeregningen
  Læs mere her

  God isolering er vejen til et sundt og energirigtigt hus

  Vores certificerede isolatører står for at sikre, at isoleringssystemet som opsættes, er godt, varmeisolerende og lydisolerende. Der skal ofte bruges store mængder af isolering til nye konstruktioner og til huse. Dog er det helt klart noget vi anbefaler, at man investerer i. 

  Ved at investerer i professionel og certificeret isolation, som vi tilbyder, investerer du samtidig i din boligs levetid. Når en certificeret isolatør, som du vil møde hos Sørensens Byg og Montage, står for isoleringen, kan du mærke en tydelig forskel på temperaturen og indeklimaet i din bolig.

  Er du ved at være træt af den dyre varmeregning? Så vil vi gøre vores bedste, for at isolere dit hus, så du investerer i din boligs levetid og spare penge på din varmeregning. 

  Kontakt os på telefon: 29 70 87 00 eller skriv en mail til os på: kontakt@sorensens-mt.dk. Så vender vi tilbage til dig inden for 48 timer og tilbyder dig et uforpligtende tilbud. 

  Få et uforpligtende tilbud

  Står du og mangler en professionel og certificeret isolatør? Så kontakt Sørensens Byg og Montage.

  Vi kan kontaktes på telefon 29 70 87 00 eller på e-mail kontakt@sorensens-mt.dk. Du har også mulighed for at få fat på os ved at udfylde kontaktformularen her på siden. Vi vender tilbage til dig så hurtigt vi kan – senest inden for 48 timer.

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer.