Brolægning

Vi udfører alt indenfor brolægning og anlæg.

Indhent et tilbud her

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse.

  Vi står klar til at hjælpe dig med din brolægning

  Drømmer du om en ny indkørsel, eller trænger din terrasse til nye fliser? Så er Sørensens Byg og Montage klar til at hjælpe dig. Vi laver alt indenfor brolægning og anlæg, så hvis du har en opgave, som skal løses, er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi løser opgaven for dig! 

  Vi laver alt indenfor belægnings/anlægsarbejde 

  Hos Sørensens Byg og Montage sætter vi en ære i vores arbejde, og vi sørger altid for at være effektive og professionelle. Vi har mange års erfaring i branchen, og nogle af de opgaver vi har løst er bl.a.: 

  Udfyld formularen

  Vi vender tilbage indenfor 48 timer.

   Mange års erfaring med brolægning

   Som nævnt, har vi mange års erfaring indenfor brolægning og anlæg, og derfor har vi muligheden for at rådgive og hjælpe dig som vores kunde. Skal du have nye brolægning af fliser i din indkørsel, er der nogle ting du skal være opmærksom på.

   For eksempel er det vigtigt, at du vælger fliser, der kan modstå tung trafik – og det kan vi hjælpe dig med. Vi har helt styr på, hvilke fliser, der er de mest optimale at bruge til indkørslen, og hvilke der ville være helt perfekte til din terrasse – til terrassen vil der være langt flere muligheder, da brolægningen af fliserne ikke behøver at være så tykke som i din indkørsel. Du har muligheden for at kombinere forskellige slags fliser, så du kan designe din helt egen brolægning efter dine ønsker. Det eneste du skal gøre, er at vælge den flise, som passer til din stil. Der er et hav af muligheder. Når du har valgt hvilke fliser, du kunne tænke dig, så sørger vi for resten.

   Som dit fortrukne tømrerfirma, vil selvfølgelig stå til rådighed, hvis du har brug for hjælp og vi vil informere dig om, hvordan og hvorledes i forhold til vedligeholdelse af fliser og brolægning af fliser. Kontakt os nu og få mere at vide. 

   Se vores brolægnings arbejde

   Kontakt os og få et uforpligtende tilbud til din brolægning eller anlæg

   Hvis ovenstående lyder som noget for dig, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes på telefonen, e-mail eller ved at udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig så hurtigt vi kan.