4.4/5

4.4 via Trustpilot

Boligrenovering

Vi udfører alt indenfor boligrenovering

Indhent et tilbud her


  Vi vender tilbage indenfor 48 timer på din henvendelse

  Sørensens
  Byg og Montage

  Kvalitetsbevidst boligrenovering

  Vi har mere end 20 års erfaring, og har brugt de sidste mange år på at forbedre og tilegne os kompetencer. Det betyder, at du får et perfekt resultat, hver gang.

  Kvalitet er essentielt for vores arbejde og altid i fokus, derfor har vi alle de nødvendige kurser og certificeringer, dette gør også at du som kunde trygt kan vælge os til din boligrenovering.

  Vi er blandt andet specialister i:

  Hvorfor vælge Sørensens Byg og Montage?

  Vi er et håndværkerfirma med opstart i 2018, men med mere end 20 års erfaring indenfor håndværkerfaget. Vi har fokus på kvalitet og kundeservice, og vi forlader aldrig opgaven, før du er tilfreds med resultatet.

  Dine ønsker til boligrenovering er altid i centrum

  Hvad du end måtte have brug for, så kan vi hjælpe dig med at løse din renoveringsopgave. Vi har i vores 20 år prøvet lidt af hvert, så vi har derfor en god og bred erfaring, så vi finder også en løsning der passer til dig.

  Vi kan rådgive dig, i forbindelse med en renovering, men også efter vi har udført vores arbejde. Så hvis du skal have renoveret enten indvendigt eller udvendigt i boligen, så kan vi med vores mange års erfaring og ekspertise udføre arbejdet, præcis som du gerne vil have det. Derudover har vi også en tegnestue og dertilhørende uddannet ingeniør, som tilbyder ingeniørberegninger til renoveringsprojektet.fair <

  Du kan forvente, at vi lytter til dine ønsker, og at det bliver vores første prioritet at leve op til det. Ved at bibeholde den gode kommunikation med dig, sikrer vi at du får præcis det ønskede resultat. Og når du som kunde er glad og tilfreds, er vi det også.

  Hvad indebærer en boligrenovering?

  Alt efter hvad du ønsker foretaget, kan en boligrenovering indeholde flere ting. Da vi er meget erfarne indenfor tømrerarbejde, kan vi hjælpe dig med stort set alle former for renovering. Dette kan bl.a. være et nyt køkken, udskiftning af døre og vinduer eller måske en ny terrasse.

  I forbindelse med boligrenovering tilbyder vi også energioptimering i form af isolering samt efterisolering af din bolig.

  Pris på boligrenovering

  Alt efter hvilke materialer du ønsker at anvende og selve opgavens størrelse, varierer prisen. Det hele kommer an på projektets omfang og størrelse. Ønsker du et tilbud på din boligrenovering, kan du enten ringe til os eller udfylde kontaktformularen her på siden. Uddyb gerne din opgave så meget som muligt.

  Så vender vi tilbage så hurtigt som muligt med hjælp og rådgivning til dit projekt, samt et attraktivt tilbud på netop dit projekt. Nogle opgaver af større karakter kræver, at vi først kommer forbi og ser omfanget af opgaven og laver diverse udregninger, men derefter kan vi give en pris på din renoveringsopgave.

  Få svar indenfor 48 timer

  Har du spørgsmål til dit projekt? Eller ønsker du blot at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med din boligrenovering? Så kontakt os og hør tilbage indenfor 48 timer. Du er velkommen til at ringe til os på telefonnummer 29 70 87 00, eller du kan skrive til os på kontakt@sorensens-mt.dk, så vender vi tilbage indenfor 48 timer.

  Følg med på facebook og instagram

  Hold dig opdateret på vores projekter, og find inspiration til dit næste projekt